Trouwlocatie – Watergoed

Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie de mooiste dag van je leven op een bijzondere locatie beleven? Lijkt het jou wat om te trouwen aan het water, met de voetjes in het zand? Dan is trouwen bij Watergoed wat voor jou! Geef  jullie wensen aan ons door, we helpen jullie graag bij het realiseren van jullie ultieme bruiloft.

Watergoed is gevestigd in Valburg, tussen Arnhem en Nijmegen. De combinatie van authentieke accommodaties, zowel binnen als buiten goede faciliteiten, een schitterend strandpark gelegen aan de Slijk Ewijkse plassen een zeer bekwaam en vriendelijk personeel maakt Watergoed tot dé trouwlocatie van Gelderland.

Willen jullie elkaar het ‘ja-woord’ geven met de voetjes in het zand of op het overdekte terras met uitzicht op de plas, het kan allemaal.

De intieme trouwceremonie, feestelijke receptie, een heerlijk diner en een spetterend feest, het kan allemaal op één locatie. Jullie kunnen in overleg met onze ervaren medewerkers kiezen voor de accommodatie die het beste bij jullie past. Stel de ideale dag samen op basis van jullie wensen.

Wat dacht je van een beach bruiloft in Ibiza style, een boerenbruiloft in de authentieke boerderij of een fantastische BBQ! Jullie wensen zijn de basis voor een onvergetelijke dag.

Watergoed beschikt over 3 accommodaties met ieder een eigen terras. De Kapschuur en de Jachtkamer zijn gelegen bij het water en de Boerderij is gelegen aan de sfeervolle binnenplaza.
Het is mogelijk om de terrassen en de binnenplaza te overkappen met flextenten wat de mogelijkheid bied voor een sfeervolle aankleding buiten.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een rondleiding en om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Samen maken wij er de perfecte dag van!

Wil je meer weten over Watergoed? Neem dan een kijkje op de website.